ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Συνέντευξη της κυρίας Ειρήνης Βέγκου, Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού ΑΡΓΩ, Διευθύντρια για την “Οικογένεια και το παιδί” στον διεθνή φορέα International Action Art, Υπεύθυνη Τμημάτων Χορού της ΧΑΝ Νίκαιας

Αγαπητή κυρία Βέγκου τι είναι το Κέντρο Πολιτισμού ΑΡΓΩ;

Το Κέντρο Πολιτισμού ΑΡΓΩ ιδρύθηκε το 2014, με αδιαπραγμάτευτες αξίες και όραμα που πηγάζει από την ανιδιοτελή και συνεχή προσφορά, εξελίσσεται μέσα στο χρόνο διατηρώντας τις αρχές της και τοποθετώντας πάντα στο επίκεντρο τα παιδιά και τους νέους ανθρώπους.

Σε ποια διεύθυνση βρίσκονται τα γραφεία σας;

Το Κέντρο Πολιτισμού ΑΡΓΩ διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις επί της οδού Καραολή & Δημητρίου 29 στο Δήμο Περάματος – Αττικής και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2110124021.

Ποια τμήματα απαρτίζουν το Κέντρο;

Διαθέτει πληθώρα τμημάτων, όπως τμήματα χορού, μουσικής, αθλητισμού και καλών τεχνών, μερικά εκ των οποίων είναι : ζumba, latin, oriental, pilates, eurodance, μπαλέτο, τένις, αρμόνιο, κιθάρα, ζωγραφική καθώς και δραστηριότητες για πολύ μικρά παιδιά. Ο καθένας μπορεί να βρει τι του ταιριάζει κάνοντας ένα εντελώς δωρεάν δοκιμαστικό, καλώντας μας στο 2110124021.

Σε τι διαφέρει το Κέντρο Πολιτισμού ΑΡΓΩ από τους υπόλοιπους πολιτιστικούς

φορείς της περιοχής;

Το Κέντρο Πολιτισμού ΑΡΓΩ είναι το μοναδικό μέλος στην ευρύτερη περιοχή του πανελλήνιου συλλόγου χοροδιδασκάλων κι αθλητών χορού ο όποιος είναι ο μοναδικός ελληνικός σύλλογος με διεθνή αναγνωσιμότητα και ο όποιος είναι μέλος της ΕΧΟΕ η οποία είναι μέλος στην WDSF.

Το Κέντρο Πολιτισμού ΑΡΓΩ συμμετέχει μόνο σε αναγνωρισμένους αγώνες χορού και έχει λάβει πολύ σημαντικές διακρίσεις.

Το Κέντρο Πολιτισμού ΑΡΓΩ έχει αποκλειστική συνεργασία με το ωδείο της ΧΑΝ Νικαίας στην απόκτηση επαγγελματικών αλλά και ερασιτεχνικών διπλωμάτων μουσικής.

Το Κέντρο Πολιτισμού ΑΡΓΩ είναι εξουσιοδοτημένο κέντρο για την προετοιμασία επαγγελματικών και ερασιτεχνικών εξετάσεων του πανελλήνιου συλλόγου χοροδιδασκάλων και αθλητών χορού.

Στην ΑΡΓΩ θα βρείτε ολοκληρωμένα προγράμματα με έμφαση στην καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδες, τις τέχνες και την παράδοση μέσα από ποιοτικά, πολιτιστικά και αθλητικά ερεθίσματα που ο καθένας νιώθει σαν το σπίτι του.

Το προσωπικό της ΑΡΓΩ είναι πλήρες καταρτισμένο στην ειδικότητα του και όλοι πτυχιούχοι.

Το Κέντρο Πολιτισμού ΑΡΓΩ προσφέρει αποκλειστικά προνόμια στα μέλη του.

Ποιο είναι το όραμα της ΑΡΓΩ;

Όραμα της ΑΡΓΩ Περάματος είναι να αποτελεί έναν πολυσυλλεκτικό συμμετοχικό φορέα που έχει επίκεντρο τους νέους και τα παιδιά και φροντίζει για αυτούς. Μέλημα της είναι η προσφορά στην κοινωνία μέσω της ενδυνάμωσης της προσωπικότητας και της καλλιέργειας εθελοντικής και χριστιανικής συνείδησης στους νέους.

Θα θέλαμε λίγα λόγια για εσάς;

Είμαι Πρόεδρος της ΑΡΓΩ Περάματος , βραβευμένη στο WEMBLEY STADIUM του Λονδίνου για τις οργανωτικές και ηγετικές μου ικανότητες . Έχω ένα πλούσιο βιογραφικό με σπουδές πάνω στο Marketing, Human Resources, Management και PR.